tirsdag 18. mars 2008

Valper underveis!

Lexie er nå tydelig drektig. Hun har begynt å få mage, og er roligere på tur. Plutselig er det bare tre uker igjen til fødselen. Pappaen, Cha's Orri Orient, er nok lykkelig uvitende. Han er en sort, trygg hann, som har mange flotte valper etter seg. Han har gjort det bra på utstilling, med 2x Cert, BIR som beste resultat. Han er HD- og AA-fri, og øyelyst fri, akkurat som Lexie.

Lexie er også sort, med 1UK fra NRK- og Cert fra NHL-utstilling som beste resultat. Hun er blid og glad, og elsker kos (og godbiter)! Lexie's far er brun, så vi håper på både brune og svarte valper :)Ønsker alle en god påske!!

1 kommentar:

Bente sa...

Hei!
Har kikka litt på siden din, så flotte hunder du har, spesielt den "svarte damen" som skal ha valper snart. Ser du har vært hos Gerd å lånt hannhund. jeg har to labbetisper selv, som jeg skal parre når de får løpetid, har vært host Gerd og lånt Simon til begge mine tidligere, det ble utrolig herlige valper. Og kommer nok til å kontakte henne igjen denne gangen også. Ønsker deg lykke til med valping! M.v.h.Bente Aschim.
Se min hjemmeside: http://tu-ahra.com