mandag 5. oktober 2009

Her er vi!
1. valp ble født 22.15 natt til fredag. Deretter kom det 3 til med passe mellomrom. Så ble det pause. Lexie hadde ikke veer og pausen nærmet seg 2 timer. Vi gikk mange runder i hagen og masserte henne, men veer fikk hun ikke. Jeg kjente valper og at de sparket. Så måtte vi ut på en halvtimes kjøretur til dyrlegen.
Der fikk Lexie ve-fremmende sprøyte og kalsium. Første valp kom etter ca 10 min., deretter kom de andre i tur og orden. Det ble tatt røntgen for å være sikker på at hun var tom. Ved 6-tiden på morgenen var vi på vei hjem.

4 valper født hjemme og 5 født hos dyrlegen. Alle var friske og sultne. De ble plassert i valpekassa og Lexie la seg ned, ammet og vasket dem, og alle falt til ro.

Lexie er bare såvidt ute av kassa for å spise og gjøre fra seg. Valpene og Lexie holder til i ei stor kasse med lokk og forheng i fronten oppe på gjesterommet. Der får de ro disse tre første ukene.

Alle valpene spiser og vokser fint.

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!!
Er de skjønne, eller!!?? Så fine, og så morsomt med den ene brune :D Kommer på besøk når gjesterommet blir ledig, jeg :)
Klem fra Ragnhild

Karen sa...

Bare herlige!!! Litt søt, den brune, ja :-) Følger med dere.. Hilsen Karen