tirsdag 8. desember 2009

Noen godklumper!

Dagene raser av sted. Den brune tispa reiste søndag, og nå er de bare tre. Ganske godt egentlig, fordi jeg nå vet at de trenger mer trening og sosialisering enn det vi får gitt dem her. Vi prøver å trene litt sitt før mat og innkalling. Prøver også å få dem fra og bite så fælt. Men det er tross alt lettere med tre stykker som biter en i hælen, når en plukker opp det de etterlater seg, enn ni. De er noen herlige godklumper, og det er litt sårt og la dem reise. Noen av dem har satt seg skikkelig inn i hjertet mitt, men de vil få det bedre hos sine nye eiere som får mer tid til hver enkelt. Heldigvis skal jeg beholde ei tispe selv. Ei sort tispe er forsatt ledig!!!

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Ååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Søøøøteeee.....

:)

Berit sa...

Vi hentet den siste av hannhundene lørdag;) Kip får ny adresse Lilleaker, Oslo og så langt har han tatt flyttingen på strak labb.

Takk til Karin og til Logrekroken som har gjort en super jobb med valpene, nå skal vi gjøre vårt beste for å sikre at Kip fortsetter å være like stødig, sosial og blid samtidig som han vokser seg stor og flott!

Han er allerede en del av familien og vi gleder oss til mange år med Kip framover;)