onsdag 17. mars 2010

F-valpene født 16.mars!!!


Kiwi fødte 8 flotte valper på 3 års-dagen sin: 3 hanner og 5 tisper.

Mandag, dag 58, kom Kiwi hit for å venne seg til valpekassa og å være her. Hun slo seg fort til ro. Temperaturen var nede i 37.4, så jeg regnet med fødsel litt tidligere enn ventet.
Vi sov 2 - 3 timer natt til tirsdag, hun var urolig på morgenen og kl. 7.30 gikk vannet. Nesten 2 t gikk og ingenting skjedde, og vi reiste til dyrlegen. Der slet de nesten 1 time for å få ut valpen og greide det ca kl.11.30. En stor hann og den levde! Resten gikk greit, og den siste ble født kl 16, ei lita tispe.

Alle valpene spiser godt, og Kiwi er ei omsorgsfull mor som nødig forlater valpene. Valpene er rolige og alt er bare glede i valpekassa oppe på gjesterommet.

2 hanner er ledig for bestilling!

6 kommentarer:

Gunn Tove sa...

Gratulerer så mye med et kanonkull! Herlig med filmsnutt av de små også!!! Gamlemor Kimba føder innen en uke hun også. Spennende tider nå! :-)

Karen sa...

Gratulerer!!!! Det er en fryd å følge valpekullene dine her på bloggen. Ja nå går du travle, men koselige tider i møte. Ønsker der alt vel.Masse hilsener fra Karen

Marthe sa...

Gratulerer!! Så søøte små :o)

Ragnhild sa...

Skjønne små nøstene :)

Torill sa...

Gratulerer så mye - igjen! Koselig å se på filmsnutten av Kiwi som ammer ungene sine! Vi gleder oss så til at èn av disse små skal bli vår! Håper å se flere filmsnutter etter hvert!

NH sa...

Så skjønne de er!! Og flotte Kiwi ser ut til å mestre morsrollen. Lykke til videre!!